Selamba Dia Kutuk Blogspot Untuk Budak²

Wah baru pakai WordPress ini orang sudah berlagak lol. Ape, dah pakai wordpress tu blog korang sudah cukup bagus sampai kutuk platform lain.kui3..aku pakai wordpress gak :D Tapi aku tidak la berlagak macam itu orang. Orang tidak memandang platform apa ko pakai orang pandang pada content yang ada didalamnya. Orang tidak kisah free ke, bayar ke janji blog dia memang best.

Apa guna korang beli baju mahal-mahal tetapi hanya untuk disimpan didalam almari atau dipakai hanya untuk sesekali dan sedangkan korang boleh dapat barang itu dengan percuma. Seperti juga blog, apa guna korang beli hosting sedangkan blog korang masih lagi mampu ditanggung oleh benda free. Kes aku lain sebab aku ada sebab tersendiri pakai wordpress. Korang boleh baca Kenapa Guna Hosting Berbayar?.

Advertisement

Tapi point yang ditulis oleh blogger tersebut untuk mengutuk blogspot memang tidak kukuh. Sebab dia memberi point yang sememangnya blogspot juga mempunyai function yang sama. Kira tidak nampak kelebihannya. Sebelum hendak menjatuhkan seseorang kita perlu mencari kelemahan lawan. Jangan main petik sahaja. Nanti korang sendiri akan mendapat malu. Perkuatkan diri korang sebelum mengambil keputusan mengutuk orang lain. Kepada orang berkenaan please respek blogger lain. Renung-renungkan dan selamat beramal :D

“Peace No War”
“Israil Laknatullah, Aku benci Israil!”

30 thoughts on “Selamba Dia Kutuk Blogspot Untuk Budak²

  1. huh.. tau xpe.. aku pn pernah bengang ngan ade blog nih ktuk blogspot. sampai aku wat entri kt blog aku pasal beza antara blogspot n wordpress. papepon mmane platform, tengok yang handle’nye jugak.. kalau canggih camne pon tapi xreti gune nak watpe.. tol tak..
    .-= Post terakhir blog zxara : Download : Koleksi 33 Template Blogspot Terbaik =-.

  2. Alamak, pasal blogging platform pon boleh jadi issue kaahhhhhh!

    /LEMPANG

    Eh, sesuka hati aku je nak lempang orang kan..haha

    Anyway, I’ve been a blogspot user for 9 years and still going strong! (chewah)

  3. Mmmm.. Perumpaan yg boleh buat bdsarkn entry ni.. Apa guna beli baju mahal kalu muka sudah hodoh, muka comel n hensem ttp bergaya dgn baju PERCUMA!

  4. ahah…wp memang nmpak pro..tpi sapa yg pndai guna blogspot pown leh buat blog nmpak pro..

    btw, salam ziarah
    jom join komuniti malaysia blogger

  5. Saya baru set up nama domain dan hosting.. terasa nih.
    wahaha.. tp tak patut terasa sbb saya buat semua ni bukan sebab saya nak belagak atau ape. sy nak lebih byk ilmu. walaupun sekadar ilmu internet. at least, 1 sweet day saya boleh guna pakai utk kegunaan lain.

    kpd si budak itu, hmmm.. anda masih perlu byk belajar. baru laa leh nk buat serangan berani mati. :D
    .-= Post terakhir blog FeezMior : Dari Eteqcute.blogspot ke Feezmior.com =-.

Leave a Reply to Anak Perak Cancel reply