Selamat Hari Jadi!

Wah hari ni umur aku bertambah satu. Kejap jer masa berlalu, kini aku telah berumur 18 tahun. hehe.. umo bertambah tapi tetap kelihatan muda dan tampan. Tahun ini aku rasa eppy semacam, lain dari tahun-tahun sebelum ni. Sebelum ini sampai bezday sendiri pon terlupa dan berlalu begitu sahaja.

Advertisement

Kini aku berada di kampung. Menyambut hari jadi dengan orang tersayang. Tapi orang tersayang lagi satu ade kat kl lak.huhu..rindu dia.ehem2..haha..Aku cukup terharu coz pertama kali aku dapat wish paling banyak dalam sejarah hidup aku. Tidak cukup SMS, di wall facebook pon ramai. Terima Kasih semua! Korang memang terbaik.sob2..rasa nak nangis sebab terlampau gembira. Ok aku buat party malam ni dekat kampung aku. Parti main mercun.haha..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

14 thoughts on “Selamat Hari Jadi!

Leave a Reply