PageRank Anak Perak Dot Com

Selamat pagi. Tiada apa aku hendak cerita pagi ini. Agak bosan aku hari ni, jadi merayau² then tiba² teringat pasal page rank. Jadi pergilah check page rank untuk Anak Perak dot com dan hasilnya. Tara!


PageRank Checking Icon

Advertisement

Haha..kosong. Ye page rank anak perak dot com memang kosong pon. Blog picisan, visitor pon x sampai seratus sehari. Ha, korang check pulak page rank korang lak kat bawah ni. Entoh² lagi dasyat dari aku.

Check Page Rank of any web site pages instantly:


This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

14 thoughts on “PageRank Anak Perak Dot Com

  1. lorh,takpe la,mula2 memang camtu.
    pr ni lambat hapdet sket.
    3bulan sekali baru dihapdetnya.
    tunggu je lagi 3bulan mesti naik pr tu.
    heeee.

Leave a Reply