Kad Jemputan Majlis Perkahwinan

Fuh siap jugak header baru sekilass.com. Haha..macam penat bebeno padahal tidak sampai 5 minit pun buat coz header memang dia sudah siapkan cuba hendak di applykan dalam template sahaja. Ya seperti aku katakan sebelum ini musim cuti sekolah hampir tiba. Selalunya musim cuti sekolah di iringi dengan musim mengawan. Maka berderu-deru orang mendirikan masjid.

Penuh juga jemputan, dah macam menteri pulak. huhu.. Insyallah aku akan datang semua jemputan jika berkesempatan. Orang kata apa, rezeki jangan ditolak. Lagi pon kalau kita tidak datang kenduri orang nanti time kita kahwin tiada orang datang. Biarlah, lagi jimatkan.haha.. Ade dua kad jemputan datang lagi. Sebelum ini sudah tiga aku terima. Satu sudah berlangsung tapi aku tidak dapat pergi. Korang boleh tengok senarai aktivti di Aktiviti Anak Perak

Advertisement

Selamat Pengantin Baru buat Zuraiha & Fadzil. Kedua-dua mempelai merupakan member satu pejabat dengan aku. Mereka akan melangsungkan perkahwinannya pada 5 June 2010. Insyallah aku akan hadir

Selamat Pengantin baru juga buat Fiza dan Fauzan. Kedua-dua mempelai ini juga sepejabat di Majlis Perbandaran Manjung. Aku kenal semasa praktikal disana. Mereka akan melangsungkan perkahwinan pada 19 June 2010. Insyallah aku akan pergi juga.

P/S : Awat sume kawin satu pejabat? Sudah jodoh, ape boleh buatkan.ngehehe..Tahniah!

17 thoughts on “Kad Jemputan Majlis Perkahwinan

  1. yang kata lambat 2 la biasanya jd cepat…keh3
    .-= Post terakhir blog zihnun fatin : Nice Blogger Awards Daripada Cik Seni Itu Indah.. =-.

  2. senang nak gi keje nanti kan? laki bini 1 opis. jimat belanja.hahaha

    makan pun boleh together2..auuuww! suwit gitu.hahahah
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SEE YOU… IN 20 YEARS! ~ =-.

Leave a Reply