Cek Ke Dua Dari Nuffnang

Akhirnya surat yang ku tunggu² akhirnya tiba. Terima kasih kepada Padil kerana mengambil surat itu untuk aku. Dia siap cakap, nah amik ni. Surat yang ko tunggu² sangat. Marah nampak..hehe.. Mana taknya tiap² hari dok tanya ade surat untuk aku ke? Member pon nek menyampah. Tak per bro, nanti wa belanja makan.

Advertisement

Alo cek pon ciput jer itu pon nak kecohkan? Ciput pon cukup buat untuk aku beli makanan yang sedap² sikit. Ini tak, hari² mee maggi asam laksa. Tambah ikan syok abis. Ini cara iklan, cara aku rendam dalam air panas.hehe.. Aku bukan jenis collect duit Nuffnang banyak² baru keluar. Sebab bagi aku, kalau simpan lama² bukan dapat ape² faedah pon, kecuali la simpan dalam ASB ade gak dapat dividen. Jenis aku cukup sahaja RM50 cashout, cukup sahaja cashout. Tapi hendak cukup RM50 tu, berjambang juga la hendak tunggu.

Pada yang asyik dok merungut kenapa akaun mereka asyik kosong tu, bawak² la bersabar. Jangan fikir sangat pasal duit, kalau ade rezeki ada la. Yang penting kita happy berblog. Tak gitu.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

24 thoughts on “Cek Ke Dua Dari Nuffnang

  1. wokeh…ini yang bersemangat nak cashout ni. cashout sikit2 eh? berapa helai pulak la nk claim ni..banyak sangat ni. tunggu lah.nnti claim biar sehelai, sapu habis.wakaka
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SEE YOU… IN 20 YEARS! ~ =-.

  2. cash out da dua kali. belnje aku skali pun tak penah.. kikiki.ape kate birthday ko nnt ko bnje kitorng.kikiki.aku blik msia smate2 birthday ko tau.

Leave a Reply