UiTM Block Semua Blog

Apa sudah terjadi. Semua tidak mengaku siapa yang blockkan semua jenis blog. Kalau bukan orang siapa lagi, aku rasa hantu sekarang dah teror computer kot. Ye la hantu zaman moden, dah boleh hack network ni then block semua jenis blog.hehe..

Advertisement

Nasib baik dot com tidak terkena tempiasnya. Jadi jangan marah yer aku cuma layan blog dot com jer.Blog yang menggunakan wordpress.com or blogspot.com aku blogwalking blog korang lepas office hour. Jangan merajuk yer.

Tapi aku agak keciaan jugak ler sebab blogger² disini boleh mengupdate blog dalam quota masa tertentu. Ish² memang kecian. Kepada bakal graduan dan pekerja yang memasuki UiTM, korang bersedialah dengan perkara ini dengan hati yang terbuka.hak3..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

24 thoughts on “UiTM Block Semua Blog

  1. Hurm, ko tak layan blogspot rupanya..ptt lah hari tu kjap je jengah blog aku.. hehe..

    :D

    err, Uitm suruh student dia stdy kot. tumpukan dekat study..

  2. eh x la bro.aku layan sume blog. mungkin kengkangan masa mbataskan aku membaca semua blog.Aku x kisah blogspot ker,wordpress ker, ape ker. kita kan 1 Malaysia.ha3..x der kena mengena langsung

  3. ehem2.. HAHA.. sorang lg memggil aku bro. aku girl laa.. ko nih.. HAHA.. tak leh blah, ko org ke2 after kak yan.. ngeh :D

  4. Oh. Bagusla kalau dah bukak blk. Sebab rasanya, satu kesilapan kalau blog pn nk kena block. Sebab biasanya org habiskan masa bkn byk sgt pn kt blog. Lgpun, dari blog la kadang2 student mcm kitorg dpt maklumat2 utk asignment2 kitorg. Kira macam pre-research la..hehe.. :)
    .-= Post terakhir blog Khairul : ‘Dia’ mengganas lagi…! =-.

Leave a Reply