Review Contestant Terawal

Selamat pagi semua dan Selamat Hari Pekerja. Hari Pekerja yang jatuh hari sabtu apa boleh buat lagi, duduk rumah makan tido jer la. Hari ni aktiviti start malam dan esoknya aktiviti tengok Iron Man 2.Ok dipagi yang indah ini aku nak review pada tiga contestant terawal untuk contest “Saya Kenal Anak Perak”

Advertisement

1. Zuri
Nickname : Zuriey
URL : http://zuriey86.blogspot.com
Rasanya dia kenal aku.Kalau dia x kenal memang aku jumpa dia aku kasi hempuk.Dulu office mate aku. Tak lama pon, rasanya x sampai setahun. Baru lagi berblog, bila aku tak igt. Yang aku igt dia pernah tny. Macam mana nak buat blog. Ade sikit ilmu aku kasi turun kat dia walaupon blog aku buka sepopular n secantik mana pon

2. Suria
Nickname : Aurikelsan (Ape maksudnya yer?)
URL : http://aurikelsan.blogspot.com/
Ok yang ni aku baru jer kenal masa Samsung Corby Carnival. Kalau x silap aku masa event tu dia group len kot.ye ker?entoh aku x igt. Tapi tiba-tiba leh lepak skali dgn jen,frazi,lagi..lagi..dan lagi..hak3 aku lupa nama.Then kali kedua jumpa kat Gatsby Street Carnival.Ok jugak dia ni,walaupun nmpk mcm pendiam.Pendiam ker? ke aku yg byk cakap ni? Tapi aku suka pegi blog dia coz rigan bila load. x tau dua pakai skill macam mana

3. Nurul Hasmiza
Nickname : Cik Nurul
URL : http://inidiarinurul.blogspot.com/
Ha yang ni special contestant sebab seriusly aku tidak pernah jumpa tapi dia kenal aku. Tq yer sebab sudi kenal mengenali.Pencinta pink, macam mana aku tau. Tengok blog la.Kalau x silap aku dia dah kawen rasanya.Orang kampung aku, belah mana aku x sure. Nanti aku cuba siasat.

Pada yang lain yang berminat. Boleh la join,masih sempat lagi. Jangan riso, aku akan adili seadil-adilnya. Kalau x adil,aku kasi KancilBiru adili. Kalau dia nak tolongla.hehe..bolehkan kak..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply