Pemenang Terakhir

Selamat malam semua. Alhamdulillah kekenyangan pekena sepinggan Char Kueyteow Abang Lan saiz besar dan sebungkus saiz kecil. Saje bungkus bagi tidak nampak aku ni pelahap sangat.haha..

Masih ingat lagi dengan Contest “Saya Kenal Anak Perak”? Pemenang telah diumumkan iaitu di entry Memenangi wanazwani.com dan Azman Telah Dapat Dot Com. Kata hadiah untuk 3 orang pemenang? Ini baru dua? Ha, ini la aku hendak umumkan pemenang terakhir. Kenapa aku lambat sangat umumkan pemenangnya?

Advertisement

Pemenang ini agak special sebab entri dia untuk contest ini pon juga special. Luar dari jangkaan aku. Korang boleh baca di sini http://fariezanothingbutme.blogspot.com/2010/05/saya-kenal-anak-perak.html. Aku lambat mengumumkannya disebabkan aku bercadang ingin memberikan hosting aku ini sebagai hadiah. Tapi bukan beri terus just untuk kongsi sebagai pilot sebelum bertukar ke hosting sendiri. Tapi entoh la,agak slow bila dia hendak upload. Ye la hosting ciput. Lagi pon dia berada luar dari Malaysia, manakala server aku seketul jer kat Malaysia ni.

Setelah cuba dan terus mencuba, keputusannya dia ingin menggunakan blogger. Lagipon dia tidak biasa menggunakan wordpress. WordPress memakan masa untuk di pelajari sedangkan dia tiada masa untuk semua itu. Ialah student medic la katakan. Apapon aku ucapkan tahniah kepada dia dan terima kasih sebab mengikuti blog aku dari awal. Dia telah memilih doman http://kitadua.com dan membuat blog baru khas untuk dia dan buah atinya.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

7 thoughts on “Pemenang Terakhir

  1. kitadua.com???serius SWEET…hehe
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SELAMAT HARI LAHIR AYAHANDA (^_^) ~ =-.

  2. alamak! apsal duatiga.com plak? nak buat duainfiniti.com la. general sket. hahaha ;p
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SELAMAT HARI LAHIR AYAHANDA (^_^) ~ =-.

Leave a Reply