Kenapa Saya Suka Blog Saya

Bila sebut ayat tu tiba² teringat dengan satu iklan. Iklan apa aku tidak ingat, apa yang aku ingat budak itu cakap “Kenapa saya suka rumah saya”. Assalamualikum dan salam jumaat. Malam tadi tidur lewat pagi² buta sudah bangun. Macam mana hendak buat, sudah terbiasa. Tiba-tiba sahaja terbangun dari lena.

Apa aktivti hari ini? Ermm…ermm..pertama sekali basuh basuh. Pergi sarapan then tengok tv. Bosan giler macam tu. Ye, memang bosan. Kalau bosan tahap melampau aku terus gerak balik kampung. Sebabnya aku rasa macam tidak mahu pergi jer DiGi Angels Party: Break Free with DiGi. Bukan sebab apa, aku tiada costume la.huhu..

Advertisement

Kenapa saya suka blog saya, kerana saya boleh merepek di blog saya. Kenapa saya suka blog saya, sebab dia best bagi saya. Bagi korang tak tau la. Kenapa saya suka blog saya, kerana bagi duit dekat saya. Kenapa saya suka blog saya, sebab saya tidak akan mencoteng dinding tapi saya akan menconteng disini. Kenapa yer saya suka blog saya, kerana saya sayang sangat blog saya :)

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

8 thoughts on “Kenapa Saya Suka Blog Saya

  1. aku tak join party ni. dah g tau nuffnang hari rabu tu..Sebab aku tak de costume nak pakai.. Dah confirm ke kat nuffnang nak datang? Kalau dah confirm, kene g sebab lau tak g, nanti kita takkan lagi dijemput oleh pihak nuffnang untuk event lain. Kira cam blaclist ar.. hihihi..
    .-= Post terakhir blog Miz Kadiah : 2 Buffered Earnings untuk blog aku =-.

  2. iklan hari raya kot tu..yang petronas punya tu.kan..kan..kan..???:D
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ APABILA BUDAK PEREMPUAN YANG MASIH LAGI MEMILIKI LESEN ‘P’ DITIMPA KEMALANGAN ~ =-.

Leave a Reply