Justin Bieber Mati?

Aku cadang mahu buat tutorial malam ini tetapi disebabkan quota internet aku habis maka aku postpone hari isnin sebab internet slow. Apa kena mengena quota habis dengan internet slow? Korang boleh baca dekat sini : Fair Usage Quota. Hari ini aku pulang agak lewat sebab meeting tadi agak lama, hampir 3 jam. Tapi keputusannya agak masih kabur² lagi. Tapi aku tidak kisah, janji ade makan. Bihun sup dan karipap mengenyangkan aku dan sebelum balik aku dapat email suruh ambil hadiah daily contest Project Alpha 2. Bila mahu ambil pon tak tahu, sapa yang mahu ambil sijil Malaysia Book of Record tu boleh la ajak aku skali. Kita pergi ramai² best gak.

Back to the topic (cewah speking london lak), tiba² cik Norfa tulis di status Facebook bertanya betul ker Justin Bieber mati? Aku pon terkejut jugak sebab baru semalam aku lepak dengan dia kat mamak depan Unisel tu. haha.. Aku mahu kepastian, memang ramai mempersoalkan tentang ini. Dekat You Tube banyak gila video tentang ini. Argh semua itu tidak boleh percaya, aku baca dekat WikiAnswer semua menyangkal. Untuk kepastian aku bukak MTV News memang sah dia tidak mati. Tapi yang aku heran macam mana benda ni boleh timbul yer. Ah, nantak la. Aku bukan suka layan gosip². Ini kira nasib baik aku kenal Justin Bieber.

Advertisement

P/S : Sorry, post tiada gambar sebab internet slow sangat.huhu..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply