Entri Tengah Malam

Assalamualaikum…shhh..cakap slow sikit. Sudah tengah malam ni. Semua orang sudah tido. Yang aku ni apahal tak tido lagi. Releks der malam masih muda.hehe.. Sebenarnya aku baru sampai rumah selepas melayan cerita Prince of Persia. Keseluruhan cerita ini memang best, nanti la aku review cerita ini. Ini ada satu kejadian lepas tengok wayang tadi.

Aku lupa aku park kerete kat mana. Alarm kereta aku pulak rosak. Nasib baik Skyone tak balik lagi, jadi aku naik kereta dia untuk search and rescue. Nasib baik aku pakai two way alarm. Jadi boleh check sama ada kereta berada dalam kawasan liputan atau tidak. Last² jumpa akhinya. Nasib baik la, kalau tak tido kat basement jawabnya.

Advertisement

Sebelum aku pergi menonton wayang, internet aku still tidak ok. Aku malas la call orang P1 Wimax. Kecian lak, jadi aku tunggu la kot² ok karang. Then aku balik ni, alhamdulillah sudah ok internetku. Quota yang sebelum ini sudah habis, kembali kepada sedia kala. Terima kasih kepada P1 Wimax diatas keperihatan mereka.

Kepala aku pening la sebab tadi makan pringles baru. Rasanya lebih kurang sama jer. Memang sedap tetapi aku tidak boleh makan makanan yang banyak bahan perisa. Kompen kepala pening lepas makan. Effect dia memang cepat tetapi susah mahu hilang. Kena teguk air berbotol-botol baru boleh hilang kepeningannya. Oklah, panjang aku merepek malam² buta ni. Aku mahu tidur..Nite semua..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

6 thoughts on “Entri Tengah Malam

Leave a Reply