Cun Giler Awek Tu Der

Ish korang ni, pantang jer ade orang ping kat Geng Blogger gambar awek cun or comel. Laju jer korang serbu yer. (Cakap orang, sendiri pon same.hehe..). Tak sampai seminit dekat 10 post dah muncul. Mengalahkan comment box untuk contest kat Nuffnang. Itu salah satu skill marketing tu. Cara menarik pelanggan namanya.

Apa kata aku letak gambar aku.Kompem korang sume lari jauh. Tapi mungkin yang girlz tu, ramai kot yang datang.haha..perasan giler. Tapi betul la, pernah dulu zaman Friendster. Aku kan pakai nickname emi, jadi ramai sangkakan aku perempuan. Sampai kat blog ni pon orang ingat aku perempuan.

Advertisement

Ok sambung lik pasal Friendster tadi. Aku bosan coz takder orang pon nak comment kat profile aku. Aku pakai ler gambar member aku ni yang boleh tahan lawanya. Nama tak perlu sebut coz takut dia marah aku sambil dalam hati rasa bangga coz kata dia lawa. Korang tau ape terjadi lepas aku letak gambar dia. Berderet lelaki bagi comment. Siap ade yang private msg bagi n0 phone.

Kan ade topic kat forum Geng Blogger cakap hanya perempuan cun jer ker boleh popular, yang tak cun macam mana? Ade betul gak ape dia cakap. Tapi kalau orang reti menilai, dia tidak pandang pada owner blog tapi dia pandang pada content. Ramai jer yang jenis tidak letak gambar or nama still popular. Kecantikan itu satu asset untuk dia, kita yang tak der asset harapkan skill yang kita ada ler.

P/S : Sorry, aku terpaksa buang gambar tu coz aku sendiri geli nak tengok.hehe..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

7 thoughts on “Cun Giler Awek Tu Der

  1. betul2…aku ni x cun ,skill pn xde apa sangat… adess
    .-= ReD´s last blog ..~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

Leave a Reply