Camera, Rolling, and Action3!

Tidak ku sangka task boleh keluar ari Ahad.hehe..Rajin yer korang update walaupun cuti. Nasib baik aku perasan ade orang tweet. Mahu aku ceritakan tentang pengambaran aku untuk audition untuk Future Guest Blogger Project Alpha Seasion 3  yer. Ok la, video ini aku rakam secara spontan sebab director aku bz sangat buat filem.hak3..

Aku tengok dah makin ramai hantar, nak tunggu director aku sampai season 4 pon belum tentu dia free. Sape director aku? PM Razak Muhaidin.haha..ye la tu.lawak jer. Aku baru balik makan. Bosan tunggu trafic light lama sangat. Jadi dalam kebosanan aku teringat cerita Jom Ronda bersama Proton. Aku apa lagi, adjust kamera phone aku.Camera ready? ok.Camera, rolling and Action3..

Advertisement



VOTE HERE

Inilah hasil video yang diambil hanya sekali. Wah skali shoot jer, memang jimat filem.haha..Agak2 ler nak buat byk kali, lampu dah hijau tu.Nak rakam masa drive, jalan lak mcm kena meteor.Belubang sana berlubang sini.Apapon layan jer video Project Alpha Season 2 ni dari layan video aku yg aku sendiri segan nak tengok.haha..

EPISODE 11

EPISODE 12

EPISODE 13

EPISODE 14

is presented by
supported by
P1 and MAS

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

4 thoughts on “Camera, Rolling, and Action3!

  1. * your.

    Anyways, all the best for PA.
    Provide the link, and I’ll vote for ya :)

    Anak Perak : Perlu ker letak link? I sesaje jer join.juz for fun.Memeriahkan majlis.hehe..

  2. hakhakhak…..!! oke stop laughing!

    beb…aku suka tang last tu jerk..”Lampu pun dah hijau…saya gerak dulu, cau!”

    cayalah…hehe..kalau ko dpt masuk PA..jgn lupa bgthau aku…aku support ko!! go go go…

  3. pastu terus aku prasan…oiitt!! tak pakai safety belt! polis..saman dia!!

    Anak Perak : Alo polis pon x pakai seat belt kecuali polis trafic. Diorang nek moto pon pakai seat belt. X percaya, ko pergi usha sendiri.haha..

Leave a Reply