Alexa Bawah Sejuta

Selamat petang semua. Sudah makan? Aku baru sahaja sudah, pekena oblong dan buah-buahan tempatan campur import. Hari ni gaji sudah masuk wo…hehe..Tapi aku mau transfer duit aku di Bank Islam pakai online banking tak boleh. Langsung tidak boleh bukak online banking Bank Islam. Ish memang teruk la, cuba la melabur sikit macam Maybank2u. Tak rugi melabur, sebab keuntungan di kemudian hari.

Advertisement

Blogwalking dok baca kat blog orang semua cite pasal Alexa,Alexa dan Alexa. Aku pon tidak tahu sangat pasal Alexa ni, jadi aku malas la hendak cerita panjang. Tadi aku semak Alexa aku, wah bawah sejuta. Orang kata lagi rendah, lagi bagus. Tapi maklumat dalam Alexa aku tidak details sangat macam orang lain mungkin aku baru sahaja guna domain ni. Aku start guna anakperak.com pada 2 Mac 2010. Maknanya baru berusia 3 bulan domain ni. Masih newbie lagi blog ni maknanya. Jadi tolong beri tunjuk ajar yer.

Apapon aku ingin mengucapkan terima kasih kepada korang semua coz sudi melawat blog baru ni. Teruskan menyokong anak perak. Sape orang perak patut sokong aku.hehe.. Ok,sambung balik kerja. Karang bos mengamuk. Untuk KancilBiru, aku tak tengok lagi ko punya template. Nanti aku tengok yer. Jangan marah :D

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

11 thoughts on “Alexa Bawah Sejuta

  1. uiks aku ingat ko dah bawah 500k dah…
    .-= Post terakhir blog Bean Moreno : TIPS : ORANG KATA KALAU GUNA OUTBRAIN LEBIH BAGUS DARI GUNA LINK WITHIN…BETUL KE? =-.

  2. wah! hebat! bawah sejuta dah…jeles ni…hmmm
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SELAMAT HARI LAHIR AYAHANDA (^_^) ~ =-.

  3. org len mmg la ada yg lagi hebat. anda pn tgolong skali laa antara yg hebat itu;)
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SELAMAT HARI LAHIR AYAHANDA (^_^) ~ =-.

Leave a Reply