Aku Pondan, Apa Ko Kesah!

Ops aku bukan pondan der. Apa pendapat korang pasal lelaki lembut ini. Aku bukan tidak suka golongan jenis ini, cuma aku rasa geli bila tengok dorang. Korang pernah layan cite sutun? Apa pendapat korang lepas tengok cerita itu? Aku tidak pernah tengok, jadi aku x der pendapat.Aku nak cerita apa yang aku lalui baru-baru ni.


Sekadar Gambar Hiasan

Advertisement

Bilik kat rumah aku dah lama kosong hampir 4 bulan. Hari jumaat aku dapat call ada orang nak sewa bilik tu. Dia tanya pasal bilik tu semua lepas tu dia tanya, aku x kisah ker terima lelaki lembut sewa bilik. Aku cakap, aku x kisah janji sewa bayar. Itu hal ko, aku x amik kisah. Janji jangan bawak jantan masuk rumah.Pastu dia kata ok, esok dia dtg tgk umah n byr deposit.

Sabtu dia datang dangan member dia.Pergh,memang jambu gile mamat ni. Ini bukan lelaki lembut. Ini perempuan dah. Mau aku kena tangkap maksiat dengan mamat ni. Mana tak nya, dressing sebijik macam perempuan.Jalan dok berkepit,duduk tersipu².wekk.. Dalam hati rasa libang-libu jer, nak terima atau tidak.

Skali dia bagi deposit dan duit sewa.Aku pk lik, nantak la.janji dia x mcm housemate aku lagi satu yg asyik miss sewa. Dia siap cakap perabut dia lengkap tv,mesin basuh,peti sejuk, almari.Wah ini dah cukup bagus. Bermakna kat umah aku ade 3 tv,2 peti sejuk,1 mesin basuh. Lagi la aku tidak kesah dia nak sewa.

Inilah nasib aku, walaupon geli tengok kaum jenis ni lepas ni aku terpaksa tengok hari². Ape leh buat dah nasib aku. Nak tengok perangai dia takat mana.Kalau aku geli sangat terpaksa aku halau. Haousemate aku lagi sorang x tau lagi ni. Kalau dia tau..Mak aku kata bagus la, sebab pondan ni jenis suka kemas rumah. Ye la tu mak..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

9 thoughts on “Aku Pondan, Apa Ko Kesah!

  1. “Jangan bawak jantan masuk umah”

    HAHAHAHA!! Kelakar dowh statement tu! Mcm dok ngan pompuan lak.

    Anak Perak : Bawak betina leh :p Eh x dpt aku imaging kalau dia bwk jantan msk bilik.Memang malam tu gak aku halau.Gile ke ape.

  2. jgn ambik kesempatan plak kat dia,hahaha…
    maybe ko blh ubah dia jd jantan asli lps ni….

    Anak Perak : hak3..x rela i,nyah..X per,nnt aku lepak dgn bdk kete aku.aku bwk dia.Bagi jadi jantan ckt.

  3. jangan ngendap2 tau..haha

    Anak Perak : X per,aku master bedroom x kongsi bilik mandi.x tau housemate aku algi sorang. :p

  4. karang dia bawa pompuan balik rumah…camne?
    sebab dia mesti kawan dengan org2 pompuan kan kan..sebab org pompuan je phm lelaki lembut ni…

    haa…kalau bawa pompuan balik, mesti ko suke kan.

    Anak Perak : Ish ko ni,kalau dia bwk member prmpn aku pon nk berkawan gak.Sebab perempuan jugak memahami lelaki gagah.haha..

  5. jangan pulak puak2 nie bawak (ANAK2 IKAN!) SUDAH!! ate!! nanti xke naye meke nanti.. eii… tumpooo yoop…

  6. Mrk pun manusia jugak…jgn kita pandang rendah dan menghina….Bukannya mrk mintak nk jadi begini….Semua ini ciptaan tuhan….Ada banyak yg berjaya…spt Boy George…Pemberita Utusan Malaysia..Julie….dan banyak lagi….

Leave a Reply