Aktiviti Blogwalking Berkurang

Selamat malam semua. Baru lepas memerah otak untuk design wiggy. Itu task terbaru Instant Cash Project Alpha. Sekarang ni task keluar dekat time maghrib lak. Kalau balik lambat, memang hi² bye² la jawabnya.Geng Blogger tidak boleh bukak la, dia tulis kat situ “jap yer, tengah update”. Sabar jer la. Tapi tiba² aku nampak KancilBiru ping, terkejut gila aku. Macam mana dia boleh ping ni? Ada affair dengan Kong yer.

Sebenarnya aku hendak meminta maaf kepada blogger lain sebab aku tidak sempat berkunjung ke blog korang. Internet aku lambat tahap siput babi. Kalau yang ada letak lagu tu lagi la, langsung tidak boleh load. Korang jangan marah lak dengan aku, insyallah benda ni kejap jer sampai 28hb ni. Lepas internet kembali sedia kala, kompem aku terjah blog korang.

Advertisement

Memang penuh kesabaran aku guna internet ni. Memang kena iman yang tinggi. Mana taknya korang tunggu load punya lama then keluar error macam takder internet connection. Sabar jer la. Apa pon korang jangan lari lak.huhu..sedih tau. Ha baru aku ingat, Nuffnang dah anto jemputan untuk Break Free with DiGi party. Dalam email itu dia tulis kena datang pakai costume. Tapi mana hendak cari costume Prisoners and Villains?? Sape-sape boleh bantu aku.huhu..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

4 thoughts on “Aktiviti Blogwalking Berkurang

  1. huhuhu menyampah, tu ah psl time akak ngah baik pny bersilat kat dapur tau2 jek dah 48 penyertaan kemsalam ah…
    .-= Post terakhir blog Mummy Dasy : Lagenda budak Setan =-.

Leave a Reply