3 Hari Lagi..

3 hari lagi sebelum contest “Saya Kenal Anak Perak” akan melabuhkan tirainya. Pada korang yang berminat untuk memiliki domain name sendiri, ini lah masanya. Bukan susah korang cuba kena buat post macam mana korang boleh tahu pasal blog ni sama ada melalu Geng Blogger, Chatbox, Rakan atau aku sendiri yang mengajak korang usha blog aku.

Lepas tu korang ceritakan kenapa korang nak pakai domain name sendiri dan kalau boleh korang nak pakai domain name ape (e.g: akuhensem.com). Kalau masih blur korang boleh usha example dari senarai contestant di side bar belah kiri yang telah menghantar penyertaan mereka. Cepat, tarikh tutup sudah makin hampir. Inilah perluang untuk mengkormersialkan (ade ker perkataan ni) blog korang.

Advertisement

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

11 thoughts on “3 Hari Lagi..

  1. errmmm..macam nak join je…nak fikir apa mende aku nk merepek..hihi
    .-= Post terakhir blog ReD : ~ SAH! ADA KETUMBUHAN PADA KEPALA AKU ~ =-.

Leave a Reply