Wow, Masuk Dalam Malaysia Book of Record!

Hari dah jumaat? Cepat saje masa berlalu. Pejam celik, pejam celik dah nak dekat hari Sabtu, 17 April 2010. Hari yang dinantikan iaitu Gatsby Street Fair. Bermula dengan email bertajuk SULIT – PROJEK EMPAT RATUS dan akhirnya segala rahsia terbongkar dengan invitation Gatsby Street Fair.

Advertisement

Aku teruja gak nak g Gatsby Street Fair ni, feel dia lain dari event-event Nuffnang yang pernah aku join sebab event ni melibatkan ramai bloggers dari pelusuk Malaysia.Aku ada perasan blogger dari johor pon nak turun.Sebab itu aku rasa event ni mesti syok abis.Yang paling buat aku bersemangat ni coz mereka ingin memasukkan Gatsby Street Fair dalam Malaysia Book of Record sebagai ‘Largest Gathering of Bloggers’. Jika berjaya direkodkan bermakna ini event ke 2 aku join yang dimasukkan dalam Malaysia Book of Record. Event pertama aku join ialah anjuran YouthClub iaitu Malaysia Largest Car Club Gathering.

X sabar ni nak pergi. Pada sape yang join jangan lupa lak pesanan dari Nuffnang. Pesanan ape? Dia pesan suruh pakai kasut, sape bawak anak kecik jaga elok-elok dan permainan ini bukan untuk budak kecik. Jadi sape yang bercadang nak bawak adik dia baru blajar berjalan untuk join, baik hentikan hasrat 2. Ingat pendaftaran adalah penting. kalau x, x dpt duit.hehe..

Tapi aku x der pasangan untuk dibawa. Sape yang teringin nak pergi tapi x dapat invitation korang leh drop comment. Khas untuk wanita yang single.hik3..Apepun, kita jumpa di Gatsby Street Fair esok hari. Kasi gegar itu Times Square. Korang usha gambar aku kat sini then ingat muka ni then klu jumpa jgn lupa tegur.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

11 thoughts on “Wow, Masuk Dalam Malaysia Book of Record!

  1. eryfarieha : bawak lebih kawan prmpn 2. leh amik seat lebih ni. Tapi make sure single yer. hehe..

    kak ina kl : Nak ajak anak jiran tapi takut parent x kasi. Adik beradik sume ade kat perak

    En. aMin : x join ker?

    Zuriey : teruna idaman? ko maksudkan aku ker.hehe..

    1. ingat2 lupa.hehe..klu ko trserempak ko wai skali kat aku. Pastu aku buat pelik.Minah mana woi kat aku 2.hehe..

Leave a Reply