UiTM Sudah Guna Metro-E

Pagi ni aku sampai office terkejut gak ler. Mana taknya, internet kat office aku ni laju semacam der. Berdesup perginya. Aku ade dapat email yang weekend diorang sedang dalam proses upgrade network kepada Metro-E.

Aku ingat itu juz upgrade biasa jer then x der effect. Ye la, kan sekarang TM lancar segala mcm line internet tapi aku tengok biasa jer. Tapi Metro-E aku rasa sedikit perubahan. Tapi tidak tahu sampai bila internet ini laju. Mintak2 ler lama. Tapi laju pon ape gunanya. Mana leh layan u-tube or facebook.huhu..cedihnya..

Advertisement

Aku pon x paham ape itu Metro-E. Aku kan office boy jer kat cnie, mana ler aku tau terms2 networking ni.Kalau korang nak tau korang leh baca kat website TM tentang Metro-E ni

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “UiTM Sudah Guna Metro-E

Leave a Reply