UiTM Sudah Guna Metro-E

Pagi ni aku sampai office terkejut gak ler. Mana taknya, internet kat office aku ni laju semacam der. Berdesup perginya. Aku ade dapat email yang weekend diorang sedang dalam proses upgrade network kepada Metro-E.

Aku ingat itu juz upgrade biasa jer then x der effect. Ye la, kan sekarang TM lancar segala mcm line internet tapi aku tengok biasa jer. Tapi Metro-E aku rasa sedikit perubahan. Tapi tidak tahu sampai bila internet ini laju. Mintak2 ler lama. Tapi laju pon ape gunanya. Mana leh layan u-tube or facebook.huhu..cedihnya..

Aku pon x paham ape itu Metro-E. Aku kan office boy jer kat cnie, mana ler aku tau terms2 networking ni.Kalau korang nak tau korang leh baca kat website TM tentang Metro-E ni

2 thoughts on “UiTM Sudah Guna Metro-E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *