Syurga Cinta

Baru lepas layan cite syurga cinta buat kali keberapa tah. Macam biasa ler astro, kalau boleh ulang tayang cite tu sampai orang muntah hijau. Tapi aku suka layan gak walaupon dah tengpk banyak kali. Padahal dalam laptop ni pon ade cite tu. Entoh, aku macam minat jalan cerita ini. Ye ker? Bukan sebab usha awek dalam cite tu ker. Itu pon salah satu gak.hak3..

Advertisement

Kenapa bila jahat jer mesti anak orang kaya? Memang anak orang kaya macam tu yer? Entoh, aku mana ler tau coz aku bukan anak orang kaya. Tapi rasanya betul gak, ade ker orang miskin nak clubbing kat kelab2 exclusive macam tu, minum arak. Tapi ade jer anak orang miskin jahat, tapi jahat cara len la macam mat rempit tu.hehe..


Sejuk jer mata memandang…hehe..

Lagi satu part yg aku suka bila sebut pasal prmpn bertudung. Serius, ade kawan aku takut dengan girl bertudung ni. Ape yang dia takut pon aku tak tau. Sesetengah lelaki ni awek jer nak free hair, bila cari bini nak bertudung. Aku bukan nak kutuk perempuan free hair, tapi aku rasa ramai lelaki macam tu. Bak kata orang sejuk mata memandang. Tapi adakah sume awek bertudung ni baik? Entoh la, aku tengok banyak jer kes2 maksiat ni ramai jer yg bertudung. Aku suka yang macam mana? entoh la, tengok jodoh. Aku terima seadanya.huhu..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply