Special Invitation

Lama jugak aku tunggu keputusannya, akhirnya keluar juga. Lama ker? Rasanya lewat sehari jer Nuffnang keluar keputusan.hehe..Keputusan apa ni? Keputusan untuk contest Pp man 2. Peserta perlu menulis post bertajuk If I am Ip Man master, I would …. Aku hantar awal juga, tengok kat website GSC Eon Bank Card aku jadi orang ke dua tue dengan aksi tupai terbangnya.

Advertisement

Aku bukan hendak menang HP pon, aku cuma hendak dapat ticket jer. Tapi kalau menang pon ok jugak, rezeki namanya. 1st email bagi tau pemenang tempat pertama dan kedua iaitu.

1st Prize x 1: 1 Brand New Samsung Jet Mobile Phone + A pair of IP MAN 2 Premiere Passes (27 April 2010) http://kahyee820.blogspot.com/2010/04/if-i-am-ip-man-master-i-would.html
2nd Prize x 1: 1 Brand New Samsung B2100 Mobile Phone + A pair of IP MAN 2 Premiere Passes (27 April 2010)
http://lycayenne.blogspot.com/2010/04/if-i-am-ip-man-master-i-would.html
Tahniah kepada pemenang!

Seterusnya email yang dinanti-nantikan ialah “Invitations to the Premiere Screening Ip Man 2” sebenarnya ada dua waktu tayangan iaitu hari selasa untuk pemenang dan rabu untuk selebihnya. Aku baca kat email yang aku dapat, tertulis ari selasa 8.30 malam. Biar betul, ker tersilap tulis. Aku baca sampai habis.

Do take note that there are 2 Premiere Screenings for the consolation winners, 15 bloggers will be invited for the screening on Tuesday while 85 bloggers will be invited for the screening on Wednesday. This invitation is sent to those who are invited for the screening on Tuesday only.

Owh begitu, kiranya aku ni antara 15 bertuah la yer.

Tidak sampai beberapa minit kemudian, dapat email lagi. Tajuk emailnya “Invitations to the Premiere Screening Ip Man 2”. Aku ingat hari rabu pon aku dapat. Bukak2 email yang sama mcm td. Aku tweet la kat tweeter, adakah aku mendapat 4 keping tiket.hehe..padahal gurau jer. Then lepas office hour dtg email dari Nuffnang lagi memohon maaf sebab kesilapan technical dan siap bagi tau yang aku dapat 2 ticket saje. Takut…karang aku bawak 3 orang baru diorg tau.hehe..

Apapun terima kasih banyak-banyak la Nuffnang. Cadang nak buat contest malam ni. Hadiahnya dapat makan malam dan menonton wayang cerita IP Man dengan Anak Perak.Macam artis lak dah. Tapi aku nak umumkan disini bahawa aku sudah ada pemenang sebenarnya. Dia mesej awal dari peserta lain, kuar jer aku dari office terus dapat mesej.Tahniah kepada pemenang iaitu..nanti aku umumkan selepas tayangan.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “Special Invitation

Leave a Reply