Pengiklan Murah Tapi Sukses

Aku bukan mau jual ubat. Aku mahu jual iklan secara murah. Bermodalkan kecil anda boleh menarik ramai visitor ke blog anda. Ha, mula berminat ler 2.hehe..Aku nak bagi tau cara jer. Bukannya aku nak jual ruang iklan kat blog aku. Blog pon visitor x sampai 50 sehari, sape ler nak beli. RM 10 ringgit setahun pon belum tentu orang nak beli.

Ok la back to the topic. Aku rasa ramai tau cara pengiklanan aku nak cerita ni. Sebab dah ramai guna cara ini tetapi ada yang perasan, ade yang x perasan dan ada yg buat2 x perasan. Korang tidak perlu menyewa tapak iklan yang mahal sehingga boleh mencecah RM50 sebulan. Tetapi hasilnya agak tidak memberangsangkan. Anda tidak perlu daftar kat Nuffnang sebagai advertiser atau anda tidak perlu buat sticker url blog anda untuk dilekat di cermin belakang dan beri percuma di stesen2 minyak. Eh punya panjang pendahuluannya, bila nak cerita caranya ni. Ok2..sabar..

Advertisement


GAMBAR INI SEKADAR ILUSTRASI.

Korang pernah tengok buat kontest atau contest atau peraduan atau..ah mcm2 nama lagi yang memberi pelbagai jenis hadiah seperti duit, barangan yang tidak digunakan dan lain-lain. Anda perlu keluar modal sikit atau tidak perlu keluar modal langsung. Anda cuma perlu rajin berjalan-jalan di blog orang lain dan warwarkan contest diorang. Korang sebut skali hadiahnya, kalau lumayan laju jer orang click link korang. Mudah dan murahkan. Cara ini agak berjaya jugak dari testimonial penganjur2 contest sebelum ini. haha..memandai jer. Testimonial konon, maksud pon x tau. Akhir kata dari aku, selamat mencuba.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply