Pembaca VS Pelawat

Apa beza pembaca dan pelawat? Aku ketegorikan kepada 2 mcm tu. Bagi aku ade bezanya. Pembaca ni adalah orang yang datang ke blog kita dan membaca. Walaupun satu entry pon dah memadai. Aku cukup berterima kasih sebab sekurang2nya ade gak orang menghargai titik peluh aku menulis. huyoo..titik peluh 2. ye la,panas der klu menulis kat umah ni.Berpeluh2..hehe..


Tengok berapa % yang kurang dari 30 sec. Memang cekap betul diorg blogwalking

Advertisement

Bagi yang pelawat ni, aku hargai jugak ler. Tapi x hargai sepenuhnya sebab diorg ni juz letak url kat chatbox jer. Cuba aku x letak chatbox, kompem tekan button [x] warna merah kat bucu kanan 2. Tapi aku x marah, sebab kita x leh paksa orang baca entry kita. Tambah2 blog picisan macam ni. Betul ker ejanya mcm 2.haha..nantak la

Nota kaki : Untuk melihat report seperti ini anda boleh lihat post aku sebelum ini Webmaster dan Analytics Tools dari Google.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

8 thoughts on “Pembaca VS Pelawat

  1. kalau yang komen dan baca sangat suka.. kalo blogwalking pun terima ajer.. sekurang2 mereka bagi traffik.. :)

    memang sedih kalo takde sape2 yang baca.. syok sendiri jer lah tu.. huhuhu

  2. sudaahh cam mana pulakk lah nak cek menatang nih…

    btw, aku ponn sukaa orang yang datang belog aku, then leave komen, bukan jejak sepatah dua kata..

    kalau aku, alang2 aku dah termasuk belog org, better aku baca then komenn teross!! nih setakat drop message siket2 then blah, letih kan aku jek blogwalking.. betol tak??

  3. @aisha : follow link atas utk dpt report details. Tapi aku x mamaksa orang baca. Kalau minat baca. Klu x minat juz tinggal link then aku baca blog korang walaupun korang x baca blog aku

  4. kalau yang komen dan baca sangat suka.. kalo blogwalking pun terima ajer.. sekurang2 mereka bagi traffik.. :)

    memang sedih kalo takde sape2 yang baca.. syok sendiri jer lah tu.. huhuhu

Leave a Reply