Mari Mendesign Bilik Tidur

Mungkin ada yang perasan atau mungkin ada yang x perasan iklan IKEA kat sebelah kiri ini. Yang x perasan tu mungkin iklan itu tak keluar time korang masuk blog aku atau korang memang tak pandang iklan atau korang suka main click2 jer, tapi tak berminat.

Advertisement

Nie aku nak cerita yang IKEA buat contest “Your Dream Bedroom” dan pemenang akan membawa pulang baucer IKEA bernilai RM 2000 setiap seorang. Senang sahaja benda ni, korang perlu design bilik tidur idaman korang dengan perabut dari IKEA. Macam mana nak design, aku bukan reti melukis?

Ha, ini dia software untuk mendesign rumah anda dari IKEA iaitu IKEA Home Planner Software. Memang best software ni, tak berat macam software design yang lain. Korang boleh pilih,susun dan buang perabut dengan kaedah click and drag. Yang paling bestnya software ni, siap ada harga sekali. Jadi korang boleh design ikut budget korang.


Inilah bilik tidur idaman aku, simple jer kan. Sebab bilik aku kecik.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

One thought on “Mari Mendesign Bilik Tidur

  1. ah nak try sgt2 buat ni tp internet hostel ni so lame takleh loading :(

    Anak Perak : Tak per try lagi download software tu.x berat pon. Best wo main benda ni

Leave a Reply