Macam Mana Trace Backlinks

Kadang2 peminat ni bagi link secara rahsia ke blog kita. Mungkin diorang segan kot. Cewah peminat sikit. haha..ayat x nak kalah. Budget artis. Aku bagi example jer la.  Tapi bagi aku, aku hargai orang macam ni. Seolah-olah mereka mempromote blog kita. Jadi bagaimana hendak mengucapkan terima kasih dengan orang yang baik tapi malu seperti ini?

Aku bagi satu cara. Tidak perlu install ape-apa just guna jer perkhidmatan Google. Anda perlu menaip kat kotak carian google link : url anda contoh link:http://anakperak.com/. Jika anda mahu google alert kat anda. Anda cuma perlu register di http://www.google.com/alerts/

Advertisement

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

3 thoughts on “Macam Mana Trace Backlinks

  1. ooooooooooooooooooo……………. camneh ek kamu carik entri aku pasal kamu?

    nk buang link kamu skang jugak laa.. tk dpt trace nnt =p

    Anak Perak : hehe..x der la. sy guna cara len. Tapi x tunjuk kat cnie coz ramai x leh guna cara 2.

Leave a Reply