Kes Pelajar Kena Tembak Polis

Tak cukup kecoh kat berita, kecoh lak kat internet pasal polis tembak pelajar 15 tahun. Aku dapat tau kat Facebook siap bukak group kutuk tindakan polis. Sabar dulu, jangan buat spekulasi atau buat andaian membabi buta. Kita tunggu jer polis buat siasatan.

Advertisement

Dari apa yang aku tau budak ni praktikan game Grand Theft Auto (GTA) masa kejadian. Korang tau game GTA tu ape. Ada sesetengah negara mengharamkan game ini sebab membawa pengaruh buruk kepada orang yang memainnya. Eh tapi dia x pakai senjata yer. GTA pakai senjata. Kalau macam tu macam game Need For Speed la.  Tapi apa pon aku x nak salahkan sesiapa. Ape yang penting sekarang, kita tunggu hasil siasatan. Yang mana melenting tu cuba bersabar.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

3 thoughts on “Kes Pelajar Kena Tembak Polis

  1. setuju. jangan buat andaian apa2 lagi. kalau tak silap,creator group boleh didakwa sebab mengganggu siasatan. sebab benda ni tak habis lagi siasatannya.

  2. macam Need For Speed la tu.. BETUL!!~ dorg x patut buat andaian mcm tu.. susah pulak jd polis ni ek!!~

Leave a Reply