I Love Nuffnang

Kenapa ko join Nuffnang dan kenapa ko x join adverlets atau syarikat pengiklan lain? Apa yang seronok join Nuffnang ni? Apa yang ko dapat bila join Nuffnang ni?

Advertisement

Ha, ni teman nak cerita kat korang. Banyak aku dapat bila join Nuffnang ni. Dapat tengok wayang free. sape mau kasi tiket free? Aku pon dapat tiket free dari GSC time birthday, itupun cerita yang ada tanda (*) aka cerita lama

Weekend aku terisi dengan benda berfaedah. Syarikat pengiklan mana yang sediakan event-event yang best untuk kita join? Bagi tau la kat aku. Dah ler join free lps 2 siap dapat hadiah yang best2 tue.

Selain dpt join aktiviti, dapat gak bergaul mesra dengan blogger lain. Korang bagi tau syarikat pengiklan mana yang merapatkan hubungan anda ahli-ahli yang join syarikat dia. Diorang cari untung ade ler, mampus kita x kenal sape lagi yang join diorng.

Walaupon, earning kat akaun kita sen2 jer tapi Nuffnang tetap jemput kita join event. Korang rasa ade company pengiklan macam 2? Kalau ada bagi tau kat aku. Aku nak join. Kalau korang nak tau event ape aku pernah join, usha post2 sblm ni.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

8 thoughts on “I Love Nuffnang

Leave a Reply