Gatsby Street Fair Final Post

Haha..x abis lagi deman Gatsby Street Fair post aku 1st pon dah jatuh bawah gambar pon dah abis. Tapi aku suke, sebab aku tengok gambar dan baca posting bloggers yang join event ini. Macam-macam ragam dan pengalaman yang dapat kita kongsi bersama. Memang best walaupun x sempat kenal dengan semua.

Aku rasa memang patut Nuffnang bagi RM50 sebab ini dah kira advertorial. Masing-masing cerita pengalaman masing. Memang syok la aku layan post-post korang. Ada yang siap edit gambar look funny dan yang mana jauh tu agak panjang perjalan cerita dia. Tapi bagus la mereka sanggup turun. Sekarang musim final exam ipt, tapi ade sanggup meluangkan masa meriahkan event ini. Jangan x study lepas ni sudah.

Advertisement

Apepun aku memang syok abis untuk event ni. Sape yang x join tu memang rugi. Rugi x dapat duit tu memang dah terang2. Tapi benda yang paling rugi ialah pengalaman meluangkan masa dengan bloggers lain. Pengalaman ini mana leh dapat kat mana2. Bukan senang kita nak berkumpul macam ni. Selalunya jumpa di alam maya, kali ni di alam nyata.

Terima kasih banyak2 kepada Gatsby sebagai penaja dan Nuffnang sebagai penganjur. Semoga dpt buat lagi event ni di masa akan datang. Mungkin nak pecah record lagi dengan 1000+ bloggers.Memang gempak. Kepada blogger yang hadir, semoga kita dapat jumpa di event yang akan datang.Insyallah..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

6 thoughts on “Gatsby Street Fair Final Post

  1. bro ade dapat email dari dorang.. tp sampai la nie bro x usha dah masuk ke belum.. esok kot tgk huhu

    msh dalam keadaan frust menonggeng pasl x dpt wii gps acer balckberry ect h..23x

    mu de gambar x?? kot2 ade terselit muke bro sikit2 ke

  2. yup, Nuffnang sedang uruskan pembayaran start esok. Kalau diorang smpt abiskan petang esok sume dapat.

    Gambar aku amik ckt jer. Kamera pon cokia. Usha ler kat fun page anak perak

  3. argh! tak dpt pun duit.
    ehehe pdhal mmg dr awal x dpt sbb post entry lmbt. tp dtg jgk.
    bagus x i? kah3.
    yupp maseh terase bestnye. trus rase semangat blogging =D

Leave a Reply