Date Night

Ok fast update coz aku sangat letih. Tidak tau sempat tunggu Project Alpha Episode 4. Aku baru sampai umah, tadi pegi tengok cite Date Night kat Pavilion dengan kekasih baru.hehe..Agak lambat la aku tengok cite ni, padahal dah lama. Nuffnang pon ade bagi tiket free untuk cite ni, tapi aku x der idea untuk buat post jiwang time 2. Jadi aku pergi la tengok dengan tiket berbayar.

Advertisement

Kata fast update, pembuka kata pon dah panjang. Ok straight to the point. Cerita ini mengisahkan pasangan suami isteri yang sedang dingin ingin merasai pengalaman seperti 1st date mereka dulu. Si isteri ini memang pakai simple sampai si suami ni tengok pon hilang selera. Pada suatu hari si isteri tukar penampilan atas nasihat kawan dia. Jadi suaminya terus bertambah selera untuk mengajak makan luar.

Mereka pergi ke sebuah restoran yang agak terkenal tanpa membuat tempahan. Maka tiada ler tempat kosong. Ketika menunggu jika ada meja kosong, waiter tersebut memanggil pelanggan yang telah reserve table, dengan terdesak suami ni mengaku sebab ingin menjaga hati isteri. Sebenarnya meja yang mereka duduk itu milik pasangan yang telah membuat black mail kepada pendakwa raya. Apa terjadi kepada mereka selepas orang jahat menyangka mereka yang memberi black mail tersebut, korang tengok sendiri kat panggung.

Cite ini dikategorikan komedi romantik. Aku bagi 3 bintang untuk cite ini. ok la, aku mau tido..Sory post malam ini agak simple. Esok insyallah aku akan cite sambungan kisah Bila aku start berblog..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

3 thoughts on “Date Night

  1. @JMR : hehe..memang pon. part kete bsambung 2 memang lawak giler.When in rome dah tgk. tiket free dr nuffnang..lala..Tapi baik ko tgk when in rome.best gak,lawak gak.

    @Aus : Ish 5 perfect sangat. 3 tu sebab tolak heroin x cun sangat.hehe..tapi When in Rome memang best sebab dapat tiket free.

Leave a Reply