Anak Perak Seorang Perempuan?

Anak Perak seorang perempuan? Ha? Biar betul. Macam mana korang leh terpikir aku ni seorang perempuan? Sebab template aku kearah keperempuanan ker?haha..Aku pon tak tau cam ner korang korang leh terdetik pk aku prmpn.Buat letih aku posing maut dengan Jojo. Tapi x per, aku maafkan. Sebab id kat GengBlogger pon aku pakai emi. Memang orang ingat perempuan.

Advertisement

Ok la meh aku memperkenalkan diri aku. Nama penuh aku Mohamad Zulhelmi bin Redzwan. Asal Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Klang. Anak ke 2 dari 3 orang adik beradik. Bekerja sebagai office boy di Shah Alam. Dikurniakan seorang puteri. haha..Ramai orang percaya. Aku masih solo la. Aku masih muda lagi walaupon ramai orang kata aku dah tua.huk3..Aku lahir pada 19 Jun 1987. Ha,kira berapa umur aku.

Cukup la takat tu korang kenal aku. Kalau nak tau lebih leh usha kat Facebook aku x pon send email kat aku.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

4 thoughts on “Anak Perak Seorang Perempuan?

Leave a Reply