Anak Perak Masuk Audition?

Audition apa yang aku join? Mentor? Dah dapat berserta da. AF8? Tengah berlangsung dah. Aku rasa korang mesti dapat teka coz audition ni tengah hangat di perkatakan oleh semua blogger. Iklan pon dah banyak keluar. Masih tak tau audition ape? Audition untuk Guest Blogger untuk Project Alpha Season 3. Wah biar betul?

Advertisement

Betul la buat ape aku tipu. Aku sendiri tak percaya yang aku dah anto video aku.haha..memang lawak la.Pecah perut aku gelak tengok video aku sendiri. Malu pon ade. Adakah aku cukup popular untuk join? X popular pon, aku cuma nak Beg P1 Wimax dan RM20. haha..leh lak mcm tu. Boleh la kan..haha..Dah la aku buat rakaman tengah on the way nak g tm point shah alam, time tu tengah tunggu lampu hijau. Sempat lagi tu.haha..

Malas la aku embed video. Buat malu jer. :p

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

7 thoughts on “Anak Perak Masuk Audition?

Leave a Reply