Aku Ada W1GGY

Aku cadang macam nak angkat jer. Tapi tengah buat kunci kira-kira coz gaji x masuk lagi.

Ingat lagi tak statement aku untuk post Instant Cast Project Alpha bertajuk My Favourite Surfing Spot. Aku bukan omong2 kosong. Ape yang aku cakap insyallah aku akan buat.

Advertisement

Nie dia!Hari ni aku tengah angkat aka beli Wiggy Wimax. Ape yang terdorong aku beli? Sebab aku hendak gunakan masa berkualiti aku untuk menulis blog dirumah. X nak ganggu waktu kerja aku walaupun hakikatnya aku x der keje.hehe..

Aku ambil package Wiggy 59 dan dapat modem percuma. Dah itu jer yang aku termampu. Buat ape laju-laju bukannya aku nak download movie or usha drama online sebab itu aku boleh lakukan di office. Aku dalam tempoh percubaan Wiggy ni. Dia bagi tempoh seminggu. Agak x puas ati boleh bagi balik.

Aku rasa tertipu gak dengan package Wiggy ni sebab tulis kat package itu aku dapat speed 600kbps tapi bila aku buat test speed jadi 687kbps. Ker speed test 2 acah jer macam orang tipu timbang kat pasar. Kasi adjust itu timbang. Tapi x perla, aku rasa speed ni pon dah ok. Leh layan game kat fb. Laju cikit jer dari internet kat office.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “Aku Ada W1GGY

  1. Tempoh percubaan adalah tempoh di mana ia akan bergerak paling laju. Percaya lah.. And aku bukan nak bias, sbb kelajuan luar biasa pd tempoh percubaan mmg applicable utk mana2 service provider pun. Hahaha..

Comments are closed.