Tag?

Apakah tag? Tag rege ker? Aku pon x tau ape tujuan tag ni. Ape yg aku paham la, kena jawab soalan owg yg tag kita. Macam main Truth or Dare 2..ye ker?hehe..memandai jer. Aku jawab ler, kecian lak bila owg dah tanya kita x jawab. Orang berbudi, kita berbahasa. Orang memberi, kita merasa. Ade kena mengena ker peribahasa ni? Nanti aku cuba tanya Mr Karam.

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
Sleeping Beauty

Advertisement

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Just Friend

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
1. Isteri
2. Anak
3. Rumah
4. Kereta Mewah ( Paling koman Honda Accord)
5. Menang panggilan masyuk..

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Masih solo. Sape berminat tolong list nama dan alamat blog kat comment

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
Patut di soalan 5 kena tulis jika tiada sila ke soalan 6.

[#6] Bila tarikh anda couple?
Tarikh aku x ingat, tapi tahun aku ingat. Tahun 2000, masa tu form 1 dah gatal nak couple2 ni.ish3..

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Kompem la berpisah.

[#8] Lagu tema cinta anda?
Jatuh – Adam. ex-awek aku nyanyi untuk tidurkan aku.haha..romatik x

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Berubah dari awek jadi isteri.

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Pergh 10? Banyak sangat 2. Lain kali aku cari leh? Tengah bz.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

2 thoughts on “Tag?

Leave a Reply