Shhh..Ini Adalah Rahsia

Aku x paham kenapa sekarang ramai bloggers guna encrypt text? Apakah kegunaannya? Hendak bagi certain2 orang baca ker? Kalau macam 2 korang buat ler blog korang jadi private. Ape ler buat susah-susah diri nak encrypt pas2 kena bagi password kat orang yang nak bacanya. Kalau ramai readers nak bagi baca kan banyak kerja namanya.

Tapi kalau nak bagi sorang jer baca or special person baca spt pakwe/awek ape gunanya email. Kan senang email terus. Aku bukan tidak puas ati ape. Cuma aku heran dan ingin gak tau kenapa diorg buat macam 2 yer. Apa yang bestnya? Dan ape faedahnya? Lagi pon yg buat encrypt itu orang, dah tentu orang juga yang boleh decrypt without password. Sape yang terasa leh la bagi comment sebab ape korang buat mcm 2?

Advertisement

One thought on “Shhh..Ini Adalah Rahsia

  1. entahlah hmmm baik buat private kot.. apa-apa pun kena respect diaorang punya….. dah citer macam tu.. anyway saya punya tak ada boleh masuk bila2 masa..

    Jom Carrefour Express

    Nombor Kat McD???

Leave a Reply