Evolusi KL Drift 2

Malam tadi aku tengok cite Evolusi KL Drift kat Times Square. Wah jauhnya g tengok wayang. Member aku, Hana turun dari JB. Jadi orang dtg dr jauh, kena sambut.

Masa nak pegi jem gile dekat 5KM kat Kesas. Time 2 takut gak x sempat coz aku kena amik Syara kat umah dia. Last2 memang x sempat. Lambat 20 min. Nasib baik aku dah book awal2

Advertisement

Cite KL Drift kali ni memang gempak abis beb. Banyak gile aksi. Pelakon dasyat2 gak spt scha,remy,farid kamil dan ramai lagi. Cite macam cite mat saleh beb. 2 bijik kete dihancurkan. Kete sume gempak. 2.5 juta abis utk cite ni. Gua cakap sama lu, cite ni memang best. Rugi lu owg x tengok. Dari 5 bintang, aku kasi 4.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

5 thoughts on “Evolusi KL Drift 2

  1. aku ada buat review pasal filem ni kat blog aku…bukan review la, lebih pada pandangan aku…heheh

    bab drift dan aksi, memang tiptop…tapi bab acting, jiwang2 tu sume, bikin spoil la…haha

Leave a Reply