Buffered Earning

Awat aku masuk banyak blog sume show buffered earning? ape itu buffered earning? same ker dengan iklan yang orang suka main click2 ni? Setahu aku buffered adv tidak bergantung langsung kepada jumlah yang kita click. Ia bergantung pada jumlah pelawat yang usha iklan 2. Jadi korang yang suka main click-click 2 sia2 ler usaha anda jika iklan 2 jenis buffered. Untuk membantu rakan anda.ape kata korang rajin2 ler usha blog diorang yer.Eh memandai jer aku. Aku pon x tau ape benda bufferd eraning ni..sape tau,terangkan..ngee..

p/s : aku pon nak show. Leh x? Leh la, nak gak.

Advertisement

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

5 thoughts on “Buffered Earning

Leave a Reply