Alice In Wonderland

Lama aku x tengok wayang. Last tengok wayang citer Adnan Sempit. Lama ker? Lama ler gak kot.hehe.. Friday night aku g tengok cite Alice In Wonderland kat GSC IOI Mall, Puchong. Hoho..jauh giler sampai kesana. Mana xnya, TGV Bukit Tinggi and Bukit Raja sume full book. Aku tengok kat GSC ni pon kul 11.15 mlm coz waktu sebelumnya full book.

Thankz to Akis coz sudi teman n belanja popcorn yang lemau and hangit. haha..Dah owg belanja, byk lak cakapnya. Tp seriosly memang x sedap popcornnya, owg yang belanja pon kata x sedap. Dia x abis2 puji popcorn kat alamanda. X per akis, nanti aku blanja popcorn pasar malam.hehe..

Advertisement

Nasib baik aku dapat panggung kat new wing IOI Mall 2. Kenapa aku kata nasib baik, sebab sape yang pernah tengok wayang kat old wing mesti tau keadaannya. Panggungnya ok cuba, bau dia semacam. Korang tau bau dia mcm mana. Erm..ssh la aku nak citekn, korg g ler sendiri merasainya sendiri.

Ok berbalik pada cite Alice In Wonderland, cite fiksyen 3D macam Avatar 2. Kenapa la cite macam ni sangat laku yer sekarang? Lepas ni makin banyak tren cite mcm 2 masuk panggung seperti Shrek, Toy Story 3 dan lain-lain. Alice In Wonderland mengisahkan pengembaraan si Alice ni masuk ke dunia lain bernama Wonderland. Disana dia terjumpa dengan pelbagai binatang yang pelik. Tapi aku suka tengok kucing boleh senyum.hehe..lawak sih..Korang yang tau cerita selebihnya, serbulah pawagam berdekatan. Aku bagi 3 bintang untuk cerita ini dan aku bagi 1 bintang untuk popcorn kat GSC IOI Mall.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

3 thoughts on “Alice In Wonderland

  1. ermm adnan sempit pon tak tengok lagik..
    huhuhu..
    last tengok wayang cite NIYANG RAPIK..
    meleleh air mata sedih..
    muahahaha~~

Leave a Reply