Buffered Earnings Nuffnang

Yes, perkiraan aku sebelum ini menepati sasaran. Bulan lepas aku sasarkan dalam sebulan aku leh dapat RM 50 dari Nuffnang. Sasaran aku menepati. Nak cashout or x nak? Macam mana aku nak harungi bulan-bulan yang mendatang kerana Buffered Earnings aku dah tinggal 2 jer.huhu.. X der campaign baru ker. Dengan kelajuan internet tahap kura-kura aku rasa kutipan aku bulan2 berikutnya agak berkurang.wa..

Template ni dah ok, iklan kadang2 kuar. Blog aku yang lagi 1 ler yang problem. Sedikit earnings pon x dapat. Ape kes. kena tukar template ni. Cam ner nak tukar template kalau internet slow macam ni. X per tunggu TM repair dl line. Nnt aku tgk sama ada nk tukar or x. Ape pun teruskan menunggu.hehe..

Advertisement

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply