Buffered Earnings Nuffnang

Yes, perkiraan aku sebelum ini menepati sasaran. Bulan lepas aku sasarkan dalam sebulan aku leh dapat RM 50 dari Nuffnang. Sasaran aku menepati. Nak cashout or x nak? Macam mana aku nak harungi bulan-bulan yang mendatang kerana Buffered Earnings aku dah tinggal 2 jer.huhu.. X der campaign baru ker. Dengan kelajuan internet tahap kura-kura aku rasa kutipan aku bulan2 berikutnya agak berkurang.wa..

Template ni dah ok, iklan kadang2 kuar. Blog aku yang lagi 1 ler yang problem. Sedikit earnings pon x dapat. Ape kes. kena tukar template ni. Cam ner nak tukar template kalau internet slow macam ni. X per tunggu TM repair dl line. Nnt aku tgk sama ada nk tukar or x. Ape pun teruskan menunggu.hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *