Awat iklan nuffnang aku x kuar?

Baru2 ni iklan nuffnang aku jarang kuar lol.Aku pon x tau kenapa. Aku agak disebabkan template aku. Jadi aku amik keputusan nekad tukat template dari

kepada yang sekarang ini. Tapi still sama. Adakah internet aku slow sehinggakan aku tidak nampak tapi orang lain nampak. Itu aku tidak dapat pastikan. huhu.. Masalah beso ni, bintang aku makin berkurang. Buffer campign pon dah makin berkurang. Wa…aku sangat sedih.

Advertisement

Tiba2 lak bertimbun-tinbun keje sampai. Bos aku ni dengki tol. Macam mana kempen 1 hari 1 post aku nak berjaya kalau macam ni. Dear blog, jangan merajuk yer. klu ade masa saya menaip atas awk lik yer.hehe..giler dah aku..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply