Tooth Fairy

Malam tadi aku tengok wayang. Member aku dapat tiket free dari Nuffnang. Aku jadi tetamu istimewanya.hehe.. Aku no hal jer. Kata orang rezeki jangan ditolak. Sampai sana jumper ler Nuffnanger yg join masa Samsung Corby antaranya Shahrol, Bean dan Zaid. Wah! aku ingat nama orang. Bangganya aku.Diorang datang lambat jadi dapat ler seat depan. haha..padan muka.

Aku daftar kul 8 still dapat seat j.Yang dapat seat belakang 2 daftar kul brp yer? muskil jap. 1st time drive g 1Utama. Nasib baik ade E71 aku walaupon kadang2 gps satelite dia jadi bengong jap, tp aku tetap syg dia.hehe..Jen, aku dpat badge i <3 Nuffnang. :p Ween, nak ker badge ni, nnt abg kasi yer.Abg x kedekut mcm jen..hik3..

Advertisement

Ok kembali pada tajuk.Aku tengok cite Tooth Fairy.Cite lawok lagi.Tapi nasib baik ke 3 3 cite lawok aku tengok secara hatrik ni best.Tooth Fairy menceritakan The Rock seorang ice hockey player jenis suka memusnahkan harapan kanak-kanak. Memang kejam ayat dia. Tapi ape yang dia cakap betul, jangan suka berangan2 macam mat jenin.

Dia hampir memusnahkan kepercayaan anak awek dia tentang wujudnya tooth fairy. Last2 dia dapat saman dari Fairlyland. Baru aku tau pari-pari ni ade persatuan. Diorang pon ade belanjawan, black market and cetak rompak.hehe.. Kesimpulannya, cite ini sgt lawok bercampur sedih bercampur love story. Kompem buat korang x kering gusi tapi kering tekak. Aku x beli air lak sblm masuk wayang.

Keseluruhan cite ni, aku bagi **** / ***** . Jadi apa tunggu lagi. Serbu la panggung wayang berdekatan anda.X rugi kalau korang tengok n rugi kalau x tengok

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply