Pergi Sunway Lagi

Sabtu aku ke extreme park sunway lagoon sempena Samsung Corby Carnival dan ahadnya aku pegi lagi ke sunway tetapi bukan ke sunway lagoon tapi ke sunway pyramid. Member aku ajak g tengok wayang. Sekali pegi ke TGV Sunway Pyramid, pergh! giler sih. Ramai giler manusia.

Terpikir jap nak g mana. Nak check show time, wifi kat Sunway Pyramid 2 x leh pakai.Last2 jalan ler kat situ tanpa arah tuju. Sebenarnya aku bosan lepak c2 coz dah sll sgt pegi lagi pon poket tengah kering kontang.

Advertisement

Member aku lapo,aku kenyang coz sblm kuar aku lepak mkn sementara tunggu dia.Lepak ler kami kat popaye. 1st time aku masuk kedai 2, ade gak nama kedai popaye.Aku try excess wifi dr McD bsebelahan.Tapi slow sgt.

Last2 aku amik keputusan tgk wayang kat GSC IOI Mall, Puchong. Tengok cite ape? Nak tengok adnan sempit full lak tinggal seat depan. Jadi pilih la cite The Spy Next Door, tajuk mcm The Girl Next Door.Tp The Girl Next Door lagi best :p

The Spy Next Door lakonan Jacky Chan memang best. Lawok ade, sedih pon ade. Banyak part lawok ler, xkn korang x tau cite lakonan Jacky Chan macam mana. Stunt dia banyak selit unsur lawak. Ditambah budak yg comei.Part sedih time dekat ending, siap ade owg nangis tengok.Entoh ape2.Kalau suruh bagi bintang, aku bagi 4 bintang dari 5.

Adnan Sempit x tau mcm mana citernya, dari The Making Adnan Sempit macam best jer. Cite lawok. Aku suka tengok cite lawok. Tapi lawok bodoh aku naik menyampah tengok. Raja Lawak, aku x penah tengok. Sebab ape? sebab aku takut tv aku pecah kena sepak dengan aku coz kalau tengok lawak bodoh.

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply