Nuffnang…

Bila server nuffnang down, blog page pun turut same sangkut sebab page n post blog sume ade link dgn nuffnang. Jadi bile server sana sangkut proses load page pon jadi slow coz nak cari page yang x jumpa 2.

Tapi tak per,kita kena bersabar. Bersabar kan separuh daripada iman.Orang bersabar banyak nikmatnya. Nuffnang ni byk berrjasa dengan aku jd aku sabar jer walaupun selalu gak server dia down.Nak tau kenapa?Coz tiap2 ming dorg bagi duit.sape x nak duit kn

Advertisement

Jadi sahabat aku sekalian klu nak aku blanja korang make sure korg klik iklan 2. Klu iklan 2 x kuar,korg refresh byk2 kali sampai kuar.hehe..Insyallah jasa korang itu akan menggalakkan periklanan di malaysia.


Leave a Reply