Microsoft Windows 7 Is the best

Selepas Microsoft Windows Vista mendapat pelbagai kutukan dari pengguna.Microsoft telah mengeluarkan Microsoft Windows yang baru walaupun Microsoft Windows Vista masih setahun jagung. Ini mungkin kerana naik cair taik telinga dan naik penuh inbox dengan kutukan dan cercaan dari pengguna


Microsoft Windows yang diberi nama Microsoft Windows 7 ini merupakan harapan Microsoft untuk mengeraskan balik taik telinga dan mengembangkan idung dengan pujian serta tidak ketinggalan mengkayakan tokei2 kedai cd cetak rompak.

Advertisement

Antaramuka atau bahasa siamnya Interface Microsoft Windows 7 ini lebih kurang dengan Microsoft Windows Vista sebelum ini. Bezanya dengan Microsoft Windows Vista adalah dia support semua software bebeza dengan Microsoft Windows Vista.Nak beli cd kena ade tulis Support Microsoft Windows Vista. Tapi x semua software dia support. Software linux dan Mac OS dia x support. Adakah itu kelemahan? Klu korang rasa itu kelemahan Microsoft Windows 7, korang bukak company sendiri. Michelsoft pon x leh cover kelemahan ini

.

Selain antaramuka yg ditambah baikkan Microsoft Media player pon di upgrade untuk memudahkn untuk menonton tv. Tp nk habag kat cnie,klu korg x der tv kad receiver jgn ngada nk guna function ni. Karang x psl2 korg marah apek kedai cd coz x leh tgk tv. kompem korg kena ketuk pala dgn apek 2.Walau sehebat mn pon Microsoft Internet browser tetap suck.haha..

Print Screen nnt aku upload kn kat cnie coz ade bdk mn tah x reti2 nk pulangkan laptop aku. Ape2 hal dapatkan segera di pasaran. Pastikan yang ori yer.hehe..ha luper nk pesan pastikan hardisk 2 partition dia beso ckt coz Microsoft Windows 7 ni byk makan harddisk wo.aku x tau la.mungkin lapau sgt kot.

Leave a Reply