Transformers: Revenge Of The Fallen

Malam tadi akhirnya dapat gak aku tgk cite ni. Klu x aku nk pra tonton ari selasa tp x der sape nk temankan. Hari rabu merupakan tayangan hari pertama. aku sajer ler bukak website GSC saje nak tgk kepenuhan seat, skali aku bkk dia kuar error traffic havvy mean punya ramai ler tgh bkk website gsc

Ptg semalam kat forum mmbr aku ajak g tgk. aku dgn semangat refresh byk2 kali page. akhirnya dapat login n bkk e-payment. Ade 8 hall bkk setiap masa tygn.aku amik kul 9.15.aku check tiap2 hall cari seat yg best akhirnya aku pilih hall 10 walaupun kecik dr hall lain,koordinat seat dia cun

Advertisement

Aku msk ler no kad aku coz dlm akaun maybank aku ade x smpai 10 rggt.haha..terukkan. Skali x leh da utk verify no.aku test byk kali. last2 aku baca arahan btl,br ler aku tau kena reg 1 secure proses lain. itu ler, len kali baca arahan dl.

Aku smpai kat doc cermin kul 8.30. port kmpl kat c2 coz 2 kedai mmbr aku. bukan ramai pon g,3 org jer. Sampai kat panggung,perh punya ramainya manusia…aku trs ke kuanter amik ticket then g beli popcorn n air

Msk hall kul 9.10.punya lama tunggu start sampai popcorn pon nk abis tp x start2. ye la,popcorn saiz kecik kongsi dgn 3 org bsaiz besar.mkn,mcm mkn nasi. aku rasa diorg saje start lmbt coz x nk abis serentak sume.nnt bpusu2 owg.

tiba2 tgh syok usha,tpadam lak citer 2.lama gak dkt 15 minit.sume mengeluh.player rosak kot coz x henti2 men..hehe..kesimpulan cite ni mmg best.robot yg byk dan penuh emosi.ade unsur2 lawak.mmg best ler..

ok ler..aku nk mkn goreng pisang..byk aku nak cite..tp nnt pisang ni sejuk x sedap…hehe..

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply