Slumdog Millionaire

Cite ni dah lama aku download. Title dia mcm best, 2 aku download. Skali tgk cite keling da. Aku trs tutup, nasib baik aku x delete

Member umah aku kata cite ni menang byk anugerah. Tp dia sendiri pun x tgk, entoh ape2 beria ckp kat aku.

Advertisement

Aku baca blog farizah. Dia kata cite ni best. Jd aku kuatkn semangat double click cite ni. Ha, then lyn punya lyn. mmg cite ni best. lain dr yg lain.

Pada sesiapa yg x lyn, baik korg layan. jgn mghakimi buku dgn tengok kulit jer. Lyn dulu baru tau.
X tau kat ner nak download? bkk jer Syok. Lagu dia sll kuar kat fly fm. Tp versi pussycat doll. Vc dia mmg mengasyikkn jiwa n raga aku..kui3..Tp aku x show kat cni krg korg laqo’. Jd nk brg baik tny miss google. :p


Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

One thought on “Slumdog Millionaire

  1. first time aku tengok movie ni time aku belajar dulu kat UiTM.tahun dia keluar tu la…dan kalau nakkira dah berkali-kali aku tengok.sebab dijadikan sebagai rujukan utk study..byk falsafah dlm filem ni, dan banyak perkara yg di jadikan humor untuk org2 tertentu.
    .-= Post terakhir blog Cik Norfa : Syndrom Patah Hati =-.

Leave a Reply