View archive Yahoo Messenger

Pasti ramai yang menggunakan ym kn. aku ader barang baik untuk kongsi dengan korang. Sllnya korang nak smbg2 then tertutup or ter-signout pd internet yang kureng padahal korang x salin lg benda penting seperti no tel,no akaun bank, masa dll atau pun korang ngada nak baca ym owh lain.hehe…ni jahat ckt..

Tp sebelum 2 make sure ym anda tidak memadam archive bl tutup. Untuk setting sila follow langkah ini:
Klik Messenger -> PreferencesTengok menu belah kiri, amik Archive then ade radio button bilih Yes, save all of my messangesDah abis settings sume 2? Sekarang install software dia : Yahoo Message Archive Decoder
Klau x tau cara guna. Baca Manual kat sini : Yahoo Message Archive Decoder

Advertisement

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply