Tengok log ip address


Bila korang pinjam bg kat member laptop korg untuk dia melayari internet. Mesti korang nak tau kn website aper diorang tengok. Jd aku bg kan caranya.
Masuk Command Prompt:
Start -> All Programs -> Accessories -> Command Prompt
Masukkan:
netstat -n
Salin jer no ip 2 then masukkan dalam ip tracer yg korang leh download kat internet.

Advertisement

Emi

Emi atau nama sebenar Mohamad Zulhelmi berasal dari Sitiawan, Perak dan sekarang menetap di Shah Alam. Seorang programmer di sebuah organisasi yang terpaksa di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan. Mula aktif berblog pada akhir tahun 2008.

Leave a Reply