HTML 4.0

HTML 4.0, aku x tau ler 2 version tbaru or ade yang lebih baru. Aku tny mmbr aku, ni version baru ker. Dia jwb,br dia tau yang html ader version. Aku dah lama tau html ade version. Sume benda ader ver. coz benda ni sentiasa akan ditambahbaikan untuk kemudahan pengguna gak. Example mcm Microsoft Windows, Win XP SP1, Win SP2, Win SP3 (X gilakkan pakai. Tmbh2 yg guna AMD) ,Win Vista *(plg teruk dlm sume golongan win). Nnt kita bincangkn ttg win. Skrg aku nak tumpukn psl HTML. Jgn OOT (Out Of Topic).

HTML 4.0 ni sebenarnya dah lama kuar. Aku ingat baru coz aku dpt tau SKALI br bg training kat staff dia psl HTML 4.0. Benda ni dah realease pada 24 December 1999. Lama dah kn. Tp ramai org x tau. main pakai jer. Aku dah baca spec dia. Nak cite kat korg,korg bkn phm sgt. Baik korg baca sendiri http://www.w3.org/TR/html401/

Advertisement

Leave a Reply